Masini second hand Timisoara cu plata printr-un sistem avantajos de rate fixe, indiferent de vechimea autoturismului dorit, aprobare credit in maxim 2 ore. Contractul de leasing se incheie la sediul nostru, cu un avans de minim 20% din valoarea autoturismului.

duminică, 25 noiembrie 2018

Vânzarea mașinilor diesel sau pe benzină ar putea fi interzisă în Spania | Știri







Zilele motoarelor cu ardere internă sunt numărate și în Spania. Autoritățile au pus gând rău acestor propulsoare și au de gând să le interzică vânzarea începând cu anul 2040.

Citește și:


 

Motivul este unul cât se poate de disputat: spaniolii vor să contribuie la îmbunătățirea aerului din orașe și să reducă cantitatea de gaze cu efect de seră emise în atmosferă.

Interzicerea vânzării autoturismelor cu motoare cu ardere internă este doar una din măsurile propuse de iberici, care vor propune și alte proiecte în acest sens, fiind asemănătoare cu cele din Franța și Regatul Unit.

Eforturile Spaniei de a reduce emisiile și de a propune noi soluții de creare a energiei alternative sunt reprezentate de obligațiile acestora față de Acordul de Climat de la Paris. Conform proiectului, spaniolii trebuie să reducă gazele cu efect de seră cu 20% până în 2030 față de cele din 1990 și cu 90% până în 2050.

Atât Franța cât și Regatul Unit au în plan să interzică vânzarea autoturismelor cu motoare termice până în 2040, ceea ce ar însemna schimbări enorme pentru industria internațională a autoturismelor.

Pe lângă această măsură, care restricționează vânzarea autoturismelor noi cu motoare termice, mai multe orașe europene, printre care și Bucureștiul, au interzis sau au în plan să interzică circulația mașinilor vechi. În cazul Capitalei României, proiectul nu a mers mai departe până acum.


Sursa articol: https://www.auto-bild.ro/stiri/masinile-interzise-in-spania-152328.html




Citeste tot articolul: https://is.gd/pMblKL

#Stiriauto

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Anunturi gratuite cu masini de vanzare second hand Timisoara