Masini second hand Timisoara cu plata printr-un sistem avantajos de rate fixe, indiferent de vechimea autoturismului dorit, aprobare credit in maxim 2 ore. Contractul de leasing se incheie la sediul nostru, cu un avans de minim 20% din valoarea autoturismului.

sâmbătă, 24 noiembrie 2018

Kosmiq ar putea fi numele noului SUV Skoda | Știri







Ce au în comun literele K și Q? Acestea sunt atribuite gamei de SUV-uri Skoda. Până acum, modelele Kodiaq și Karoq au respectat acest trend, dar și noul model pare să se supună curentului. Acesta ar putea fi numit Skoda Kosmiq.

Citește și:


 

Cel mai probabil, Kosmiq va fi înrudit cu VW T-Cross și va utiliza platforma MQB-A0 a grupului. Ca și VW T-Cross și Seat Arona, acesta ar putea să beneficieze de motoarele 1.0 TSI, 1.5 TSI și 1.6 TDI. Iar, în același timp transmisiile vor fi atât manuale cu cinci sau șase trepte, cât și automate DSG cu dublu ambreiaj.

Noul model va fi bazat pe prototipul Vision X prezentat la Salonul Auto de la Geneva anul acesta. Cel mai mic SUV Skoda va fi dezvăluit în prima parte a anului viitor.

Informația că noul model Skoda se va numi Kosmiq a venit de la Auto.cz. De asemenea, publicația cehească a anunțat că producția noului SUV va începe în a 28-a săptămână a anului 2019.

Skoda Kosmiq (dacă se va numi așa) va fi cel mai spațios model din segmentul său. Cel puțin așa susțin oficialii Skoda, despre care mai afirmă că va fi disponibil și cu un sistem de tracțiune integrală. Pentru început, nu va exista o versiune de tip plug-in hybrid.


Sursa articol: https://www.auto-bild.ro/stiri/kosmiq-ar-putea-fi-numele-noului-suv-skoda-152362.html




Citeste tot articolul: https://is.gd/3pTEdx

#Stiriauto

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Anunturi gratuite cu masini de vanzare second hand Timisoara