Masini second hand Timisoara cu plata printr-un sistem avantajos de rate fixe, indiferent de vechimea autoturismului dorit, aprobare credit in maxim 2 ore. Contractul de leasing se incheie la sediul nostru, cu un avans de minim 20% din valoarea autoturismului.

miercuri, 17 octombrie 2018

Lamborghini prezintă noul sistem aerodinamic activ de pe Aventador SVJ







Lamborghini Aventador SVJ este cea mai agresivă versiune a lui Aventador și se spune că este ultimul model al producătorului italian care este dotat cu un motor V12 aspirat. Zvonurile spun că urmașul lui Aventador o să fie propulsat de un sistem hibrid.

Citește și:


 

Pentru versiunea SVJ, Lamborghini a folosit o versiune avansată a sistemului aerodinamic activ ALA care a debutat pe Huracan Performante.

Canalul oficial Lamborghini a postat un clip în care Aventador SVJ reușește să facă un tur din circuitul Nurburgring în doar 6 minute și 44 de secunde. Dar autoturismul din video prezenta diverse modificări, sub forma unui rollcage și a unor anvelope diferite de cele de serie, așa că recordul pentru mașini de serie rămâne în continuare la Porsche 911 GT2 RS care a scos un timp de 6 minute și 47 de secunde.

Noul sistem aerodinamic (ALA 2.0) de pe Aventador SVJ dispune de elemente mobile montate în spoilerul față, dar și pe partea din spate a autoturismului. Elementele mobile se închid și se deschid în funcție de condițiile de frânare sau accelerare.

Partea din spate a sistemului permite controlul individual al ”flapsurilor” în funcție de tipul de viraj de pe circuit. Sistemul are capacitatea de a trimite curenți de aer prin spoilerul spate. Astfel, autoturismul poate păstra o viteză și mai mare în viraje.

Componentele aerodinamice ale lui Aventador SVJ oferă cu până la 40% mai multă apăsare aerodinamică decât în cazul unui Aventador SV, dar și să reducă această forță pentru a permite mașinii să ajungă până la 349 km/h.

Modelul extrem utilizează un propulsor V12 de 6.5 litri care produce 770 CP și un cuplu de 720 Nm. Lamborghini a declarat că SVJ accelerează de la 0-100 km/h în 2.8 secunde, iar sprintul de la 0-200 km/h se realizează în doar 8.6 secunde.

Mai jos puteți urmări un videoclip în care Lamborghini explică principiul de funcționare al sistemului ALA 2.0:


Sursa articol: https://www.auto-bild.ro/stiri/sistem-aerodinamic-activ-aventadorsvj-149810.html




Citeste tot articolul: https://is.gd/KIxp2q

#Stiriauto

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Anunturi gratuite cu masini de vanzare second hand Timisoara