Masini second hand Timisoara cu plata printr-un sistem avantajos de rate fixe, indiferent de vechimea autoturismului dorit, aprobare credit in maxim 2 ore. Contractul de leasing se incheie la sediul nostru, cu un avans de minim 20% din valoarea autoturismului.

luni, 6 august 2018

7 motive pentru care merită să închiriezi o mașină nouă







Pentru călătorii de afaceri sau turistice, este practic și comod să beneficiezi de serviciile unei firme de închirieri auto, mai ales că există o multitudine de opțiuni din care poți alege. Știi deja că îți dorești să apelezi la o firmă care s-a dovedit a fi de încredere și care are numeroase recomandări, dar poate că nu ești încă decis cu privire la tipul de mașină pe care ți-o dorești.

În funcție de nevoile tale, este ușor să stabilești dacă ai nevoie de o mașină cu 5, 7 sau 9 locuri, și nici să alegi între cutie de viteze manuală sau automată nu îți prezintă prea multe dificultăți, însă lucrurile probabil că se schimbă atunci când trebuie să selectezi clasa mașinii, marca și anul de fabricație.

Pentru a-ți veni în ajutor, îți prezentăm 7 avantaje pentru care închirierea unei mașini noi poate fi cea mai bună alegere pentru tine.


Conduci liniștit când știi că ești mereu în siguranță


De la an la an, producătorii de mașini alocă resurse tot mai importante pentru testarea și implementarea celor mai bune norme de siguranță. Data viitoare când alegi mașini de închiriat București, profită de încrederea pe care ți-o insuflă faptul că te afli la volanul unei mașini din 2018 și concentrează-ți toată atenția la bucuria condusului, fără griji inutile.


Redescoperi experiența drumului


În funcție de modelul de mașină ales și de caracteristicile sale, experiența din spatele volanului poate fi complet diferită. Dacă, din contră, îți dorești doar să te bucuri de drum din scaunul pasagerului, poți apela cu încredere la serviciile de închiriere cu șofer sau la transferuri locale de la aeroport către oricare destinație națională. Dacă ai nevoie de o mașină de închiriat de la Aeroport Otopeni, dar nu numai, atunci apelează la servicii de transfer aeroport.


Confort fără compromisuri


Știm cât de important este să te poți bucura de experiența condusului, indiferent dacă te afli la volanul mașinii tale sau a unei mașini de închiriat. Tapițerie din piele, sistem climatronic, GPS și Wifi router, toate acestea sunt doar câteva dintre dotările mașinilor noi care îți vor face drumurile mai plăcute. În plus, poți opta pentru un model cu 5, 7 sau chiar 9 locuri, pentru mai mult spațiu și un plus de confort.


Poți testa cele mai noi modele auto


Orice împătimit al condusului își dorește să poată testa cele mai noi modele auto și să descopere dotările moderne și progresele făcute de tehnologie în domeniul auto. Pentru asta, nu este nevoie să vânezi test drive-urile organizate pentru promovarea unui anumit model, poți beneficia de închirieri mașini non-stop.


Risc diminuat de defecțiuni


Bineînțeles că nicio mașină, indiferent cât ar fi de nouă sau de bine întreținută, nu poate beneficia de o garanție 100% privind riscul de a se defecta. Cu toate acestea, este binecunoscut faptul că riscurile cresc odată cu gradul de uzură. Un furnizor de servicii închiriere mașini de încredere ia în calcul acest lucru și investește permanent în actualizarea flotei de mașini pe care o deține, așa cum se întâmplă la Premium Rent. După cum poți vedea, dintre cele aproximativ 300 de mașini disponibile pe site, majoritatea sunt din 2018.


Posibilitatea de a închiria o mașină pe o perioadă mai îndelungată


Dacă ai nevoie de servicii închirieri auto pe termen lung sau mediu, de 3 până la 36 de luni, atunci cu siguranță este recomandat să alegi o mașină nouă. Performanțele și eficiența unei mașini din 2018 te vor încânta până la finalul perioadei de închiriere.


Te simți mulțumit că poți să ai grijă de mediu


Nu doar tu vei resimți avantajele de a conduce o mașină nouă, ci și mediul înconjurător. Responsabilitatea ecologică ar trebui să fie una dintre valorile fundamentale în contextul global actual, așa că nivelul redus de noxe asociat cu normele Euro 5 și 6 va face ca nu doar tu să te bucuri de alegerea făcută în materie de închiriere auto.

Dacă te-am convins că o mașină nouă este cea mai bună opțiune pentru tine, nu îți rămâne decât să apelezi la o firmă de încredere care să ofere servicii de închirieri auto non stop. Extinderea locațiilor Premium Rent îți permit acum să închiriezi mașini din București, Otopeni, Târgu Mureș, Sibiu, Cluj sau Bacău. Pentru a te convinge de calitatea serviciilor oferite, te invităm să citești review-urile lăsate de clienți.

În plus, poți sta fără griji când îți planifici concediul sau o călătorie de afaceri îndepărtată. Deși, în general, firmele de închirieri auto îți oferă opțiunea de a rezerva din timp mașini de închiriat pentru București sau majoritatea orașelor principale ale țării, nu la toate beneficiezi de anulare gratuită în cazul în care planurile tale au suferit modificări, așa cum se întâmplă la Premium Rent.

 

 


Sursa articol: https://www.auto-bild.ro/advertorial/p-144936.html




Citeste tot articolul: https://is.gd/zeHfO5

#Stiriauto

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Anunturi gratuite cu masini de vanzare second hand Timisoara