Masini second hand Timisoara cu plata printr-un sistem avantajos de rate fixe, indiferent de vechimea autoturismului dorit, aprobare credit in maxim 2 ore. Contractul de leasing se incheie la sediul nostru, cu un avans de minim 20% din valoarea autoturismului.

sâmbătă, 16 iunie 2018

Simone Tempestini se distanțează, Marișca abandonează : Autostiri.ro





Simone Tempestini s-a desprins la 48,3 secunde de Valentin Porcișteanu după prima buclă a zilei secunde a Raliului Moldovei Bacău powered by Dedeman Automobile. Întrecerea contează ca etapa a patra în Campionatul Național de Raliuri Dunlop și este inclusă în calendarul FIA European Rally Trophy și FIA Balkan Rally Trophy.

După o noapte în care a plouat abundent, dimineața zilei a doua a Raliului Moldovei Bacău powered by Dedeman Automobile a oferit condiții meteo dificile, reprizele de ploaie ținându-se lanț. Evident, un adversar în plus pentru concurenți.

Ziua a început prost pentru Bogdan Marișca, ocupantul locului 3 la finele primei zile de competiție. Bateria s-a descărcat peste noapte și Bogdan n-a mai putut lua startul pe probele speciale din această a doua zi, fiind nevoit să abandoneze. Dan Gîrtofan a urcat pe locul 3, în spatele lui Simone Tempestini și Valentin Porcișteanu. Cei doi sunt despărțiți acum de 48,3 secunde după ce Simone a reușit să-și treacă în cont trei victorii de probă specială consecutive.

Manu Mihalache conduce în întrecerea mașinilor de Clasa 3, urmat de Gergo Szabo, Raul Badiu a trecut în fruntea clasamentului mașinilor cu două roți motrice, devansându-l pe Norbert Maior, în timp ce Sebastian Barbu este liderul clasamentului Clasei 11.

Partenerul principal al ediției din acest an este Consiliul Județean Bacău, în asociere cu Primăria Onești, Primăria Moinești, Primăria Bacău și Primăria Zemeș. Sponsor principal: Dedeman Automobile. Principalul partener tehnic va fi Helios Bacău, companie cu rețea de distribuție a carburanților din zona Moldovei. Parteneri: Jidvei, Arena Mall, Selgros, Hotel Dumbrava, Lux-Artim, Grafit, Data ERP, Helen Hotel, Hotel Decebal. Parteneri media: TVR 1,  TVR 3, TVR Iași, Telekom Sport, EuropaFM.

Sursa: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , Category: Prima pagina, Rally


Sursa articol: http://autostiri.ro/raliul-moldovei-bacau-simone-tempestini-se-distanteaza-marisca-abandoneaza/




Citeste tot articolul: https://is.gd/kgRMOp

#Stiriauto

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Anunturi gratuite cu masini de vanzare second hand Timisoara